Creatief werken
en ontmoeten
in Rijswijk!
FLEX

Het concept: Een ecosysteem waar bedrijven elkaar kunnen opzoeken... Waar kruisbestuiving plaatsvindt en waar ruimte is voor ontspanning... Dat is FLEX! Hier kun je creatief werken en ontmoeten.

De vraag naar werkplaatsen voor de (lichte) maakindustrie is groot, daarom richten we de units bij voorkeur in als werkplaatsen die geschikt zijn voor productiedoeleinden. Zo kunnen hier zich meerdere kleinschalige productiebedrijven vestigen. De productie-units zijn op de begane grond zijn beoogd als tweelaags, wat een werkplaats met opslag of eigen aanvullende kantoorruimte goed mogelijk maakt.


BELANGSTELLING? Laat hier je gegevens achter!
Wij willen FLEX ontwikkelen met duurzaamheid in het oog. Dit houdt in dat de uitstraling van het complex, het manier van ontwikkelen en gevoerde bedrijfsactiviteiten door de eindgebruikers een duurzaam karakter zal hebben.

Aan de voorzijde van het pand wordt de parkeerplaats opnieuw ingericht, volgens de laatste normen en omgegeven met groen. Om het open en benaderbare karakter van het gebouw te waarborgen maken we een heuse ‘shared space’. Hier zijn auto’s te gast in een eigentijds vormgegeven voetgangersgebied.


BELANGSTELLING? Laat hier je gegevens achter!